Såg ett pingisbord när jag hämtade stapelbara stolar

Nu ska vi ha 40-års fest för kollegan. Efter jobbet idag ska vi fira honom på kontoret med dryck och mat. Jag och Olle ska åka förbi ICA på lunchen och köpa smörgåstårta, drickor, kaffe och kakor. Sen blir det en sväng förbi Systembolaget för att köpa lite öl och vin. Vi har en stor lokal på jobbet och kommer ha festen i köket. Det blir ganska avslappnat tror jag, men man vet aldrig. Vissa kan skina upp riktigt bra när det blir lite party.

Igår var jag och hämtade stapelbara stolar i källaren som jag ställde in i köket. När det gäller städningen så har jag löst det med vår städfirma vi anlitar på jobbet. De kommer förbi 06.00 imorgon och städar undan innan vi andra börjar dyka upp på jobbet. VI har haft denna städfirma i 5 år och de är duktiga på att städa. Jag gillar att de alltid städar när vi inte är på jobbet. Kanske är det skönt även för deras städare, de får arbeta i lugn och ro utan massa folk runt omkring sig.

Till kvällen har jag köpt en flaska whiskey och presentkort på Padel till kollegan. Han är svag för whiskey och vill gärna testa på Padel. Padel är en ny sport som blivit populär i Sverige. Har inte spelat själv men förstår att det efterliknar tennis, men är enklare att spela. Racketen ser ut som strandracketen i trä man ser på sommaren.

När jag var nere i källaren och hämtade stapelbara stolar igår såg jag ett pingisbord. Vore kul om vi ställde upp det på kontoret, man kan ju spela pingis på rasterna mot varandra! Vill inte skryta, men jag har en riktigt vass forehand. Ska föreslå att vi lyfter upp pingisbordet till kollegorna i eftermiddag.