Hur ska vi någonsin få plats?

När jag och min sambo flyttade ihop så visste jag att det skulle bli trångt. Jag hade förberett och rensat ut både skor, kläder och möbler. Jag tyckte ändå att jag gjorde stora uppoffringar, men inte stora nog tydligen. För när dagen för flytt väl var kommen så ser jag nämligen att vi fått en avi om att hämta ett paket på postombudet. Min sambo hade inte nämnt något om att han hade beställt något men jag tänkte inte mer på det.

När jag kommer in i lägenheten vi precis ska flytta in i så verkar det som att han redan varit och hämtat paketet. Jag frågade lite snällt och ödmjukt vad det var för något och ser i samma stund den största kartongen någonsin. Det visar sig vara ett så kallat verktygsskåp och jag tappar i princip hakan ned till golvet. Ett verktygsskåp??

Mer plats med bättre förvaring

Jag förstår först inte syftet alls och ifrågasätter i panik om han har massa verktyg han behöver förvara som han hållit hemligt för mig? Som tur är har han en mycket bättre förklaring och kan lugna ned mig. Han har nämligen köpt ett verktygsskåp från GBP som han planerar att måla om och göra till förvaring. På så vis kan vi förvara, givetvis verktyg, men även massa andra saker också.

Min första tanke vid flytten var verkligen ifrågasättande om hur vi i hela friden skulle få plats. Men med hjälp av ett verktygsskåp så ändrades hela min uppfattning och det blev dessutom en otroligt cool inredningsdetalj. Verktygsskåpet är robust och vi har målat om det helt i mattsvart och det har superbra funktioner som passar oss perfekt. Efter att ha bott i lägenheten i några månader så kan jag lugnt säga att vårt verktygsskåp är den bästa investeringen någonsin.