Begagnad vinyl betalade både Bia hundbädd och lyxmiddag

Våren närmar sig, precis som flytten. Ett nytt litet vattenhål har hittats alldeles utanför Borås. Det rensas och städas och planeras på alla håll och kanter. Mycket packas ner i kartonger och påsar, skåp rensas och så har jag kommit till vinden. Väl där hittade jag ett par gamla drickabackar med vinylskivor, mycket skräp men även en hel del som antagligen skulle klassas som rariteter. Jag tror det var omkring 15 år sen LP-skivorna hamnade här uppe och någon skivspelare har jag inte kvar. Vad ska jag göra, ska jag slänga dem? Nja, det kanske finns någon annan som har bättre användning för dem tänkte jag och började Googla. Visst, man skulle väl kunna göra en stor grej och sälja dem, skiva för skiva på Blocket eller någon annanstans, men jag bestämde mig för att kontakta någon som värderar och köper begagnat, hela samlingar med vinyl-skivor. Det är klart att en del skivor kan han som köpte skivorna sälja avsevärt dyrare än vad han köpte dem för av mig, men för min del är jag nöjd. Ska du ha någon som köper begagnade vinyl-skivor så rekommenderar jag AA Records. Följ länken för att läsa mer.

Andra grubblerier då, vår hund har blivit alldeles för stor för sin säng, har därför använt lite av pengarna jag fick för skivorna till att köpa en riktig bia hundbädd. De resterande hundralapparna ska användas på en lyxmiddag för mig och frugan. Har för övrigt bokat flyttstäd, det är väl det absolut tristaste med att flytta, flyttstädning, vem orkar med det liksom? Nej, är det något som jag kan lägga pengar på i samband med flytt så är det flyttstädning. Jag hoppas att städföretaget kommer leverera kvalitet där, jag har hört att det ska vara väldigt bra.

Med pengarna jag fick för mina gamla vinyl-skivor fick jag råd till både hundbädd och lyxmiddag, så nu är jag mycket nöjd och har dessutom fått några backar färre att flytta.