Flytthjälp åt vän med labrador i tankarna

I helgen var det flytthjälp hos kompisen som gällde. Vi har varit kompisar i 15 år och han har hjälpt mig ett flertal gånger att flytta. Vi har också haft många kul fester ihop i lägenheten han flyttar ifrån så att hjälpa till att flytta och få se lägenheten med alla dessa minnen en sista gång kändes kul, och sen så visste jag ju att det skulle bli en bra bunt flyttöl som tack för hjälpen. Anledningen till att polaren ska flytta är att han har fått jobb i en annan stad där han ska hjälpa till med tekniken och underhållningen av https://www.lbrador.com/, de ville ha någon in house som alltid finns på plats.

Flytten gick rätt bra och det tog inte alltför lång tid även han bor högst uppe i ett höghus. En liten incident värt att nämnas var dock när han själv gick bakom mig nerför trapporna och tappade en låda. Ur den föll ett gäng saker nerför trappan, det var hans samling av gamla tidningsurklipp. Det var inte mer med det men efter en 10 flyttöl så kom frågan upp på bordet om dessa grejer och det visade sig att han hade börjat samla på tidningsurklipp när han var 8 år. Anledningen till samlandet var de gamla serestripparna längst bak av tidningarna. Hans favorit var Kalle och Hobbe, en serie jag har småskrattat åt ibland på morgonkvisten under frukosten.

För övrigt så får kompisen riktigt bra betalt på det nya jobbet och en biltok som han är funderar han på att köpa en nya Ford Mustang men jag tycker att han ska satsa på en MC istället så vi kan köra ihop, helst vill jag att han skaffar en HD, då har vi samma märke av MC….. Jaja, det återstår att se vad han väljer, over and out hade gött alla!